Riad Beldy

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Riad Beldy Öne Çıkan Resim
Riad Beldy Dış Mekan
Riad Beldy İç Mekan
Riad Beldy İç Mekan
Riad Beldy Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Riad Beldy
6 Rue Mehdi Ibn Toumert Ancienne Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Riad Beldy misafirlere Essaouira merkezinde, Mohammed Ben Abdallah Müzesi ve Skala de la Ville yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Moulay el Hassan Meydanı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Essaouira Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x