Riad Asma

Souss-massa-draa (bölge), Taroudannt
Riad Asma Genel
Riad Asma Genel
Riad Asma Genel
Riad Asma Genel
Riad Asma Genel
Image More +27 fotoğraf
Riad Asma
Jnane Gousrir Bizamare Souss-massa-draa (bölge), Taroudannt

Taroudannt bölgesindeki Riad Asma konaklamanızda, Arrahma Camisi ve Assarag Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu oda ve kahvaltı sunan otel Ulu Cami ile 1,4 km (0,9 mi) ve Kasbah of Tiout ile 32,5 km (20,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunmaktayız. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 40 inç LED televizyon vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca kapalı tenis kortu ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Jawhara
Jawhara Suite
Room
Roudana Double Room
Room
Tiout Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x