Hotel Tiout

Souss-massa-draa (bölge), Taroudannt
Hotel Tiout Genel
Hotel Tiout Öne Çıkan Resim
Hotel Tiout Dış Mekan
Hotel Tiout Dış Mekan
Hotel Tiout İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Tiout
Avenue Prince Heritier Sidi Mohamed 228 Souss-massa-draa (bölge), Taroudannt

Taroudannt bölgesindeki Hotel Tiout konaklamanızda, Ulu Cami ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Arab Souk ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Beşinci Mohammed, Agdal Üniversitesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Arrahma Camisi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Tiout misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x