Ria Park Hotel & Spa

Sotavento, Vale do Garrao
Ria Park Hotel & Spa Genel
Ria Park Hotel & Spa Genel
Ria Park Hotel & Spa Genel
Ria Park Hotel & Spa Genel
Ria Park Hotel & Spa Genel
Image More +86 fotoğraf
Ria Park Hotel & Spa
Urbanizacao Vale do Garrao Vale do Lobo Sotavento, Vale do Garrao

Ria Park Hotel & Spa konaklamanızda Loule bölgesinde, Aqua Show Park ile 9,4 km (5,8 mi) ve Vilamoura Plajı ile 12 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Loule Şatosu ile 12,6 km ve Vilamoura Marinası ile 12,7 km mesafede.

Portekiz mutfağı sevenler için Lusitano ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

175 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortları ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Loule bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10215 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Süit
Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Premium
Premium Oda, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Oda, Havuz Manzaralı (Sea Side)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Sea Side)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x