Rhino Motel

Mbarara
Rhino Motel Genel
Rhino Motel Öne Çıkan Resim
Rhino Motel Dış Mekan
Rhino Motel Dış Mekan
Rhino Motel Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Rhino Motel
Bushenyi Rd , Mbarara

Mbarara bölgesindeki Rhino Motel konaklamanızda, Mbarara Bölge Hastanesi ve Igongo Cultural Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mbarara Golf Sahası ile 2,4 mi (3,9 km) ve Mbarara Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x