Rays Hotel

Mbarara
Rays Hotel Genel
Rays Hotel Genel
Rays Hotel Genel
Rays Hotel Öne Çıkan Resim
Rays Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Rays Hotel
Kasese - Fort Portal Road , Mbarara

Mbarara bölgesindeki Rays Hotel konaklamanızda, Igongo Cultural Centre ve Mbarara Bölge Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mbarara Golf Sahası ile 2,9 mi (4,6 km) ve Mbarara Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x