Réva Vino&Resort

Barolo Şarap Bölgesi, Dogliani
Réva Vino&Resort Genel
Réva Vino&Resort Genel
Réva Vino&Resort Genel
Réva Vino&Resort Genel
Réva Vino&Resort Genel
Image More +52 fotoğraf
Réva Vino&Resort
Località San Sebastiano, 68 Barolo Şarap Bölgesi, Dogliani

Dogliani bölgesindeki Réva Vino&Resort misafirlere kırsal bölgede, Marziano Abbona ve Vineyard Landscape of Piedmont: Langhe-Roero and Monferrato ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu çiftlik oteli Mascarello Giuseppe e Figlio Şaraphanesi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Cascina Sot ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı Fre misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve bitişik şaraphane ve sağlık kulübü gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, 2 Banyolu, Golf Manzaralı
Room
Panoramic Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, 2 Banyolu, Üzüm Asması Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x