Felicin - Villa Stella

Barolo Wine Region, Monforte d'Alba
Felicin - Villa Stella Genel
Felicin - Villa Stella Öne Çıkan Resim
Felicin - Villa Stella Dış Mekan
Felicin - Villa Stella Dış Mekan
Felicin - Villa Stella Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Felicin - Villa Stella
Via Vallada 18 Barolo Wine Region, Monforte d'Alba

Felicin - Villa Stella misafirlere Monforte d'Alba merkezinde, Cascina Sot ve Vineyard Landscape of Piedmont: Langhe-Roero and Monferrato ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Marziano Abbona ile 3,6 mi (5,8 km) ve Başmelek St. Michael Kilisesi Bölgesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Felicin restoranı yerel mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Junior
Junior Oda
Panoramic
Panoramic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x