Reva Castel

Antsiranana Province, Nosy Be
Reva Castel Öne Çıkan Resim
Reva Castel Dış Mekan
Reva Castel Dış Mekan
Reva Castel Dış Mekan
Reva Castel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Reva Castel
Befotaka Bay Antsiranana Province, Nosy Be

Reva Castel misafirlere Nosy Be bölgesinde, plajda, Passot Dağı ile 6 mi (9,6 km) mesafede ve Lokobe Ulusal Parkı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Madirokely Plajı ile 14,8 mi (23,8 km) ve Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 16,9 mi (27,1 km) mesafede.

Restoranda Reva Castel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Bungalov
Family
Family Bungalov
Room
Comfort Apart Daire
Room
Comfort Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x