Kintana Hotel

Antsiranana Province, Nosy Be
Kintana Hotel Genel
Kintana Hotel Öne Çıkan Resim
Kintana Hotel Dış Mekan
Kintana Hotel Dış Mekan
Kintana Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Kintana Hotel
ankibanivato dzamanzar Antsiranana Province, Nosy Be

Nosy Be bölgesindeki Kintana Hotel konaklamanızda, Passot Dağı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 8,7 mi (14 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Lokobe Ulusal Parkı ile 9 mi (14,5 km) ve Lokobe Doğa Koruma Alanı ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x