Retreat Serviced Apartments

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Retreat Serviced Apartments Genel
Retreat Serviced Apartments Genel
Retreat Serviced Apartments Öne Çıkan Resim
Retreat Serviced Apartments Dış Mekan
Retreat Serviced Apartments İç Mekan
Image More +66 fotoğraf
Retreat Serviced Apartments
Swayambhu Marg Bijeshwori Katmandu Vadisi, Kathmandu

Retreat Serviced Apartments konaklamanızda Kathmandu bölgesinde, tarihi bölgede, Stupa Platform ve Eastern Stairway ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Natural History Museum ile 1,1 km (0,7 mil) ve Swayambhunath ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Retreat Serviced Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x