Resort Ninfea San Pellegrino Terme

Bracca
Resort Ninfea San Pellegrino Terme Öne Çıkan Resim
Resort Ninfea San Pellegrino Terme Dış Mekan
Resort Ninfea San Pellegrino Terme Dış Mekan
Resort Ninfea San Pellegrino Terme Dış Mekan
Resort Ninfea San Pellegrino Terme Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Resort Ninfea San Pellegrino Terme
via Botta, 8 , Bracca

Resort Ninfea San Pellegrino Terme konaklamanızda Bracca bölgesinde, San Pellegrino Casino Tarihi Yapısı ile 7,3 km (4,5 mi) ve Bergamo Üniversitesi ile 22 km (13,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza Vecchia ile 22,1 km (13,8 mi) ve Palazzo della Ragione ile 22,1 km (13,8 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda (Abete - SPA included)
Family
Family Daire (Pino - SPA included)
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (Larice - SPA included)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Cedro - SPA included)
Room
Luxury Apart Daire (Pietra - SPA included)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x