B&B San Pellegrino Terme

Zogno
B&B San Pellegrino Terme Genel
B&B San Pellegrino Terme Öne Çıkan Resim
B&B San Pellegrino Terme Dış Mekan
B&B San Pellegrino Terme Dış Mekan
B&B San Pellegrino Terme Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
B&B San Pellegrino Terme
Spino Al Brembo 1/B , Zogno

Zogno bölgesindeki B&B San Pellegrino Terme misafirlere bölge parkında, QC Terme San Pellegrino Kaplıcası ve Brembana Vadisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan oda ve kahvaltı sunan otel Parco Faunistico Le Cornelle (Cornelle Hayvanat Bahçesi) ile 15,8 km (9,8 mi) ve Atleti Azzurri d'Italia Stadyumu ile 19,4 km (12,1 mi) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra kumarhanede şanslı bir geceyle gününüzü sonlandırabilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, ATM/banka hizmetleri ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x