Residenza Roma Imperiale

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Residenza Roma Imperiale Genel
Residenza Roma Imperiale Öne Çıkan Resim
Residenza Roma Imperiale Dış Mekan
Residenza Roma Imperiale Dış Mekan
Residenza Roma Imperiale Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Residenza Roma Imperiale
Via Cavour, 278, Piano Primo Int 1 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Residenza Roma Imperiale konaklamanızda Roma merkezinde, Kolezyum ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Trevi Çeşmesi ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Piazza di Spagna ile 2,3 km (1,4 mil) ve İspanyol Basamakları ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Restoranda Residenza Roma Imperiale misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda (Iulia)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (Adriana)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Claudia)
Room
Comfort Tek Kişilik Oda (Flavia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x