Residenza Porta Guelfa

Apennine Mountains, Bevagna
Residenza Porta Guelfa Genel
Residenza Porta Guelfa Genel
Residenza Porta Guelfa Genel
Residenza Porta Guelfa Öne Çıkan Resim
Residenza Porta Guelfa Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Residenza Porta Guelfa
Via Ponte Delle Tavole 2 Apennine Mountains, Bevagna

Residenza Porta Guelfa konaklamanızda Bevagna bölgesinde, Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 21,4 km (13,3 mi) ve Via San Francesco ile 21,6 km (13,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Minerva Roma Tapınağı ile 21,9 km (13,6 mi) ve Piazza del Comune ile 21,9 km (13,6 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 24-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Daire
Room
Daire (3 people)
Room
Apart Daire (4 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x