Il Poggio dei Pettirossi

Apennine Mountains, Bevagna
Il Poggio dei Pettirossi Genel
Il Poggio dei Pettirossi Genel
Il Poggio dei Pettirossi Genel
Il Poggio dei Pettirossi Öne Çıkan Resim
Il Poggio dei Pettirossi Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Il Poggio dei Pettirossi
Via del Poggio, 1 Apennine Mountains, Bevagna

Bevagna bölgesindeki Il Poggio dei Pettirossi konaklamanızda Bevagna Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Piazza Silvestri ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 14,4 mi (23,2 km) ve St. Mary of the Angels Bazilikası ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Il Poggio dei Pettirossi ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x