Residenza le Fonticine

Floransa
Residenza le Fonticine Öne Çıkan Resim
Residenza le Fonticine Dış Mekan
Residenza le Fonticine Dış Mekan
Residenza le Fonticine İç Mekan
Residenza le Fonticine Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Residenza le Fonticine
Via Nazionale 17 , Floransa

Residenza le Fonticine size Floransa merkezinde, Tarihi Merkezi - Kent Merkezi yakınında ve Santa Maria del Fiore Katedrali ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Vecchio Gölü ile 0,7 mi (1,2 km) ve Uffizi Sanat Galerisi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda (Font)
Room
Üç Kişilik Oda (Font)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x