Residenza I Ciclamini

Roma
Residenza I Ciclamini Öne Çıkan Resim
Residenza I Ciclamini Dış Mekan
Residenza I Ciclamini Dış Mekan
Residenza I Ciclamini Dış Mekan
Residenza I Ciclamini Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Residenza I Ciclamini
Via di Castel di Leva 237 , Roma

Roma bölgesindeki Residenza I Ciclamini konaklamanızda Meryem Ana İlahi Aşk Korunağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Roma Biyomedikal Kampüsü ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kolezyum ile 9,6 mi (15,4 km) ve Pantheon ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x