Residenza dei Cavalleggeri

Etruscan Sahili, San Vincenzo
Residenza dei Cavalleggeri Genel
Residenza dei Cavalleggeri Genel
Residenza dei Cavalleggeri Genel
Residenza dei Cavalleggeri Öne Çıkan Resim
Residenza dei Cavalleggeri Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Residenza dei Cavalleggeri
Via dei Cavalleggeri 6 Etruscan Sahili, San Vincenzo

San Vincenzo bölgesindeki Residenza dei Cavalleggeri konaklamanızda, Spiaggia di Rimigliano ve San Vincenzo Köpek Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu rezidans Rimigliano Sahil Parkı ile 0,6 mi (1 km) ve Marina di San Vincenzo ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda Residenza dei Cavalleggeri misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya buhar odası ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x