Hotel Riva degli Etruschi

Etruscan Sahili, San Vincenzo
Hotel Riva degli Etruschi Genel
Hotel Riva degli Etruschi Genel
Hotel Riva degli Etruschi Genel
Hotel Riva degli Etruschi Genel
Hotel Riva degli Etruschi Genel
Image More +86 fotoğraf
Hotel Riva degli Etruschi
Via della Principessa 120 Etruscan Sahili, San Vincenzo

San Vincenzo bölgesindeki Hotel Riva degli Etruschi misafirlere Rimigliano Sahil Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Golfo di Baratti Körfezi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Etrüsk Calidario Kaplıcası ile 9,4 km ve Baratti ve Populonia Arkeoloji Parkı ile 10,4 km mesafede.

All'Orto yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x