Residenza Al Castello

Carbonia-ıglesias, Carloforte
Residenza Al Castello Öne Çıkan Resim
Residenza Al Castello Dış Mekan
Residenza Al Castello Dış Mekan
Residenza Al Castello Dış Mekan
Residenza Al Castello Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Residenza Al Castello
Via Castello 5 Carbonia-ıglesias, Carloforte

Carloforte bölgesindeki Residenza Al Castello konaklamanızda Casa del Duca Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cala Lunga Plajı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu konak otel Punta Nera ile 3,2 mi (5,2 km) ve San Pietro Plajı ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve kilitli dolap vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x