Nichotel

Carbonia-ıglesias, Carloforte
Nichotel Genel
Nichotel Genel
Nichotel Genel
Nichotel Genel
Nichotel Genel
Image More +77 fotoğraf
Nichotel
Via Garibaldi, 7 Carbonia-ıglesias, Carloforte

Nichotel misafirlere Carloforte merkezinde, Casa del Duca Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Punta Nera ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Lunga Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve San Pietro Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Pomata Bistrot yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Carloforte bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Süit
Süit
Panoramic
Panoramic Oda, Teras
Economy
Economy Oda
Room
Classic Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x