Resident City Hotel

Alma Ata
Resident City Hotel Genel
Resident City Hotel Genel
Resident City Hotel Genel
Resident City Hotel Öne Çıkan Resim
Resident City Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Resident City Hotel
23 Zheltoksan Street , Alma Ata

Alma Ata (Almaly District) bölgesindeki Resident City Hotel misafirlere Gabit Musrepov Kazakh Theatre for Children and Youth ve MEGA Park Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel 28 Panfilov Kahramanlar Anıt Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Hippodrome ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Doğu Avrupa Mutfağı seven misafirler için Le Grill Panorama ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

86 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Alma Ata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 807 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x