Residenciale Boutique Apartments

Metro Luzon Urban Beltway, Quezon City
Residenciale Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
Residenciale Boutique Apartments Dış Mekan
Residenciale Boutique Apartments Dış Mekan
Residenciale Boutique Apartments Dış Mekan
Residenciale Boutique Apartments İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Residenciale Boutique Apartments
132 Kalayaan Avenue Diliman Metro Luzon Urban Beltway, Quezon City

Quezon City (Diliman) bölgesindeki Residenciale Boutique Apartments misafirlere Philippine Kalp Hastalıkları Sağlık Merkezi ve Quezon Memorial Circle ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Gaziler Anıtı Tıp Merkezi ile 2,3 km (1,4 mil) ve TriNoma alışveriş merkezi ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Residenciale Boutique Apartments içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Quezon City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x