Residencial Sausalito

Costa Verde, Rio de Janeiro
Residencial Sausalito Genel
Residencial Sausalito Öne Çıkan Resim
Residencial Sausalito İç Mekan
Residencial Sausalito Kahvaltı
Residencial Sausalito Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Residencial Sausalito
Rua Ministro Viveiros de Castro, 127 Costa Verde, Rio de Janeiro

Residencial Sausalito misafirlere Rio de Janeiro (Copacabana) bölgesinde, Copacabana Plajı ve Rua Barata Ribeiro Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ipanema Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Kesmeşeker Dağı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin Brezilya mutfağı alanında uzman restoranı BRISTOL misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x