Copacabana Mar Hotel

Costa Verde, Rio de Janeiro
Copacabana Mar Hotel Genel
Copacabana Mar Hotel Genel
Copacabana Mar Hotel Öne Çıkan Resim
Copacabana Mar Hotel Dış Mekan
Copacabana Mar Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Copacabana Mar Hotel
Rua Ministro Viveiros de Castro 155 Costa Verde, Rio de Janeiro

Copacabana Mar Hotel misafirlere Rio de Janeiro (Copacabana) bölgesinde, Copacabana Plajı ve Rua Barata Ribeiro Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ipanema Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Kesmeşeker Dağı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x