Residencial Florescente

Estremadura, Lizbon
Residencial Florescente Genel
Residencial Florescente Genel
Residencial Florescente Genel
Residencial Florescente Öne Çıkan Resim
Residencial Florescente Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Residencial Florescente
Rua Portas De Santo Antão 99 Estremadura, Lizbon

Residencial Florescente size Lizbon merkezinde, Coliseu dos Recreios ve Rossio Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St George Kalesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ticaret Meydanı ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Florescente ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 67 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lizbon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x