Residences Feto II

Yof
Residences Feto II Genel
Residences Feto II Genel
Residences Feto II Genel
Residences Feto II Genel
Residences Feto II Genel
Image More +42 fotoğraf
Residences Feto II
71 Cite Air France route de l aeroport , Yof

Dakar bölgesindeki Residences Feto II konaklamanızda Layen Mausoleum ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Nautilus Plongee ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Leopold Senghor Stadyumu ile 1,3 mi (2,2 km) ve Village des Arts ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 28 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x