Residence Villas Mont Choisy

Mont Choisy
Residence Villas Mont Choisy Genel
Residence Villas Mont Choisy Öne Çıkan Resim
Residence Villas Mont Choisy Dış Mekan
Residence Villas Mont Choisy Dış Mekan
Residence Villas Mont Choisy Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Residence Villas Mont Choisy
Coastal Road , Mont Choisy

Residence Villas Mont Choisy misafirlere Mont Choisy bölgesinde, plaj yakınında, Mont Choisy Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Trou aux Biches Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Mont Choisy Le Golf Golf Kulübü ile 0,9 mi (1,5 km) ve Neos Wellness ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x