Mystik Life Style

Mont Choisy
Mystik Life Style Genel
Mystik Life Style Genel
Mystik Life Style Genel
Mystik Life Style Genel
Mystik Life Style Genel
Image More +54 fotoğraf
Mystik Life Style
Royal Road , Mont Choisy

Mystik Life Style misafirlere Mont Choisy bölgesinde, plajda, Mont Choisy Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Trou aux Biches Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mont Choisy Le Golf Golf Kulübü ile 0,9 mi (1,5 km) ve Neos Wellness ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Yemek servisi için #36 ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 35 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room Adults only with Partial Sea View
Standard
Standard room Adults only with Partial Sea View
Room
Standard Room Adults only

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x