Residence Village Montana

Northern Alps, Les Almes
Residence Village Montana Öne Çıkan Resim
Residence Village Montana Dış Mekan
Residence Village Montana Dış Mekan
Residence Village Montana Dış Mekan
Residence Village Montana Kahvaltı
Image More +69 fotoğraf
Residence Village Montana
Les Almes Northern Alps, Les Almes

Residence Village Montana misafirlere Tignes bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Tignes Kayak Merkezi ve Val-d'Isere Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 11,1 mi (17,9 km) ve La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 14,6 mi (23,4 km) mesafede.

Les Chanterelles yemek servisi için ideal, bu rezidansta toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 109 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu rezidansta ayrıca sağlık kulübü ve sauna sunulmaktadır. Bu rezidansta misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Plus Cabine)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şömine
Classic
Classic Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 5 Yatak Odası
Apart
Apart Daire
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x