Chalet Montana Planton

Northern Alps, Les Almes
Chalet Montana Planton Öne Çıkan Resim
Chalet Montana Planton Dış Mekan
Chalet Montana Planton Dış Mekan
Chalet Montana Planton Dış Mekan
Chalet Montana Planton İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Chalet Montana Planton
Les Almes Northern Alps, Les Almes

Chalet Montana Planton misafirlere Tignes bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Tignes Kayak Merkezi ve Val-d'Isere Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 11 mi (17,7 km) ve La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Chalet Montana Planton misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x