Residence U Mecenáše

Bohemia, Prag
Residence U Mecenáše Öne Çıkan Resim
Residence U Mecenáše Dış Mekan
Residence U Mecenáše Dış Mekan
Residence U Mecenáše Dış Mekan
Residence U Mecenáše Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Residence U Mecenáše
Malostranské nám. 10 Praha 1 Bohemia, Prag

Residence U Mecenáše size Prag merkezinde, Eski Şehir Meydanı ve Kraliyet Rotası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Charles Köprüsü ile 0,8 mi (1,4 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

U Mecenase, Residence U Mecenáše misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, 2 Banyolu
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x