Residence Trompe-L'Oeil

Monterosa, Ayas
Residence Trompe-L'Oeil Genel
Residence Trompe-L'Oeil Öne Çıkan Resim
Residence Trompe-L'Oeil Dış Mekan
Residence Trompe-L'Oeil Dış Mekan
Residence Trompe-L'Oeil Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Residence Trompe-L'Oeil
Route Barmasc, Antagnod Monterosa, Ayas

Ayas bölgesindeki Residence Trompe-L'Oeil konaklamanızda, Val d'Ayas ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Antagnod Pian Pera Kayak Teleferiği ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 6,3 mi (10,1 km) ve San Martino Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x