Gresil Residence

Monterosa, Italian Alps
Gresil Residence Öne Çıkan Resim
Gresil Residence Dış Mekan
Gresil Residence Dış Mekan
Gresil Residence Dış Mekan
Gresil Residence Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Gresil Residence
Route Barmasc - fraz Antagnod Monterosa, Italian Alps

Gresil Residence misafirlere Ayas bölgesinde, dağda, Val d'Ayas ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve San Martino Kilisesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Boudin Kayak Teleferiği ile 0,8 mi (1,3 km) ve Antagnod Pian Pera Kayak Teleferiği ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Rezidansta oda servisi sunuluyor.

Mutfak olan 7 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu rezidansta misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x