Residence Touristhotel

Cocody
Residence Touristhotel Genel
Residence Touristhotel Genel
Residence Touristhotel Genel
Residence Touristhotel Genel
Residence Touristhotel Genel
Image More +122 fotoğraf
Residence Touristhotel
Cocody, 8ème Tranche , Cocody

Residence Touristhotel misafirlere Abidjan (Cocody) bölgesinde, Marché de Cocody ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Doraville ile 1,4 mi (2,2 km) ve Fildişi Sahili Ulusal Polis Akademisi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için ASSINIE ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretli) servisi kullanarak kumarhaneye veya alışveriş merkezine hemen ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Süit, Teras
Room
Grand Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x