Residence Rendez Vous

Scialara
Residence Rendez Vous Öne Çıkan Resim
Residence Rendez Vous Dış Mekan
Residence Rendez Vous Dış Mekan
Residence Rendez Vous Dış Mekan
Residence Rendez Vous Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Residence Rendez Vous
Lungomare Enrico Mattei, 43 , Scialara

Residence Rendez Vous misafirlere Vieste bölgesinde, plaj yakınında, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Pizzomunno Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Scialara o Castello ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Residence Rendez Vous misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x