Oasiclub Hotel

Scialara
Oasiclub Hotel Genel
Oasiclub Hotel Genel
Oasiclub Hotel Genel
Oasiclub Hotel Genel
Oasiclub Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Oasiclub Hotel
L.re E. Mattei, S.P. 53 BIS, 85/A , Scialara

Vieste bölgesindeki Oasiclub Hotel konaklamanızda, Gargano Burnu ve Pizzomunno Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gargano Ulusal Parkı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Scialara o Castello ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 115 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x