Residence Reith bei Kitzbuehel

Avusturya Alpleri, Reith bei Kitzbuehel
Residence Reith bei Kitzbuehel Genel
Residence Reith bei Kitzbuehel Genel
Residence Reith bei Kitzbuehel Genel
Residence Reith bei Kitzbuehel Genel
Residence Reith bei Kitzbuehel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Residence Reith bei Kitzbuehel
Kitzbüheler Straße 79 Avusturya Alpleri, Reith bei Kitzbuehel

Bu köşk konaklamanızda Reith bei Kitzbuehel bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hahnenkamm Kayak Alanı yakınında Karagöl ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı bungalov Kitzbueheler Horn Kayak Merkezi ile 5,8 km ve Ellmau Ski Resort and Village ile 10,7 km mesafede.

Bungalovda oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 49-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, geniş duş başlığı ve bide vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve kumarhane ve sauna gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu bungalovda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dağ Evi, 5 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x