Kitzbühel Lodge

Kitzbuehel Alpleri, Hallerndorf
Kitzbühel Lodge Genel
Kitzbühel Lodge Genel
Kitzbühel Lodge Genel
Kitzbühel Lodge Öne Çıkan Resim
Kitzbühel Lodge Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Kitzbühel Lodge
Kitzbüheler Straße 53 Kitzbuehel Alpleri, Hallerndorf

Kitzbühel Lodge misafirlere Reith bei Kitzbuehel bölgesinde, havaalanı yakınında, Hahnenkamm Kayak Alanı ve Karagöl 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Brixental ile 1,8 mi (2,8 km) ve Fleckalm Teleferiği ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Kitzbühel Country Club Kitzbühel Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 7 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Chalet)
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Sauna (Chalet & Private SPA)
Executive
Executive Oda
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (with Gallery)
Superior
Superior Oda (King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x