Résidence Paese Serenu

L'extreme-sud, Porto-Vecchio
Résidence Paese Serenu Genel
Résidence Paese Serenu Genel
Résidence Paese Serenu Genel
Résidence Paese Serenu Genel
Résidence Paese Serenu Genel
Image More +55 fotoğraf
Résidence Paese Serenu
Route de Marina di Fiori Voie d'Arena L'extreme-sud, Porto-Vecchio

Résidence Paese Serenu misafirlere Porto-Vecchio bölgesinde, deniz kıyısında, Southern Corsica Beaches ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Marina di Fiori Beach ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Santa Giulia Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Palombaggia Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Le Marina restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 82-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortları ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçeli (S)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı (D)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı (V)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı (M)
Family
Family Apart Daire
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (L)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x