Résidence Marina Rossa

L'extreme-sud, Lecci
Résidence Marina Rossa Öne Çıkan Resim
Résidence Marina Rossa Dış Mekan
Résidence Marina Rossa Dış Mekan
Résidence Marina Rossa Dış Mekan
Résidence Marina Rossa Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Résidence Marina Rossa
Lot 23 Marina Rossa L'extreme-sud, Lecci

Bu rezidans misafirlere Lecci bölgesinde, deniz kıyısında, Cala Rossa Plajı ve Petite Plage de Cala Rossa ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Santa Giulia Plajı ile 11,2 mi (18 km) ve Palombaggia Plajı ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x