Résidence Cala Corsa

L'extreme-sud, Lecci
Résidence Cala Corsa Genel
Résidence Cala Corsa Genel
Résidence Cala Corsa Genel
Résidence Cala Corsa Genel
Résidence Cala Corsa Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Résidence Cala Corsa
Lotissement Marina Rossa, 19 L'extreme-sud, Lecci

Bu rezidans misafirlere Lecci bölgesinde, plajda, Cala Rossa Plajı ve Petite Plage de Cala Rossa ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Santa Giulia Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Palombaggia Plajı ile 14,4 mi (23,1 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca rezidansta oda servisi sunuluyor.

Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 110-cm düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Banyoda sadece duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x