Residence Lucia B&B

Costa Blanca, El Moncayo
Residence Lucia B&B Öne Çıkan Resim
Residence Lucia B&B İç Mekan
Residence Lucia B&B Yerinde Yemek
Residence Lucia B&B Yerinde Yemek
Residence Lucia B&B Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Residence Lucia B&B
GINER DE LOS RIOS 18, 4C Costa Blanca, El Moncayo

Residence Lucia B&B misafirlere Guardamar del Segura bölgesinde, deniz kıyısında, Platja La Roqueta ve Platja Centre ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel La Mata Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Zenia Boulevard Alışveriş Merkezi ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Residence Lucia B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x