Hotel Mediterraneo

Costa Blanca, El Moncayo
Hotel Mediterraneo Genel
Hotel Mediterraneo Genel
Hotel Mediterraneo Genel
Hotel Mediterraneo Genel
Hotel Mediterraneo Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Hotel Mediterraneo
Calle Cartagena 26 Costa Blanca, El Moncayo

Hotel Mediterraneo misafirlere Guardamar del Segura bölgesinde, plaj yakınında, Platja La Roqueta ve Platja Centre ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Mata Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Zenia Boulevard Alışveriş Merkezi ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Hotel Mediterraneo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x