Residence le Rose

Sassicaia Şarap Bölgesi, Marina di Bibbona
Residence le Rose Genel
Residence le Rose Dış Mekan
Residence le Rose Dış Mekan
Residence le Rose Dış Mekan
Residence le Rose Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Residence le Rose
Vicolo del Giglio Sassicaia Şarap Bölgesi, Marina di Bibbona

Bibbona bölgesindeki Residence le Rose konaklamanızda, Parco Giochi Bibbolandia Lunaparkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Bibbona Beach ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Marina di Bibbona Hisarı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Golf Club Le Capanne ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda Residence le Rose misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimiz için emanet kasası bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Superior
Superior Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x