Camping Casa di Caccia

Sassicaia Şarap Bölgesi, Marina di Bibbona
Camping Casa di Caccia Genel
Camping Casa di Caccia Öne Çıkan Resim
Camping Casa di Caccia Dış Mekan
Camping Casa di Caccia Dış Mekan
Camping Casa di Caccia Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Camping Casa di Caccia
via del mare 40 Sassicaia Şarap Bölgesi, Marina di Bibbona

Bibbona bölgesindeki Camping Casa di Caccia konaklamanızda, Bibbona Beach ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Parco Giochi Bibbolandia Lunaparkı ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kamp alanı Marina di Bibbona Hisarı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Golf Club Le Capanne ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda Camping Casa di Caccia misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 76 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 22 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Karavan, 2 Yatak Odası, Veranda
Basic
Basic Karavan, 1 Yatak Odası, Veranda (Small)
Room
Superior Karavan, 2 Yatak Odası, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x