Résidence Le Herbau

Lorraine, Gerardmer
Résidence Le Herbau Genel
Résidence Le Herbau Genel
Résidence Le Herbau Öne Çıkan Resim
Résidence Le Herbau Dış Mekan
Résidence Le Herbau Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Résidence Le Herbau
136 chemin de la Pépinière Lorraine, Gerardmer

Résidence Le Herbau misafirlere Gerardmer merkezinde, Gerardmer Kayak Merkezi ve Vosges Mountains yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu resort otel La Bresse-Hohneck ile 7,5 mi (12 km) ve Ballons des Vosges Nature Park ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Résidence Le Herbau misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu resort otelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire (Duplex)
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Kısmi Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x