Hotel la Réserve

Lorraine, Gerardmer
Hotel la Réserve Öne Çıkan Resim
Hotel la Réserve Dış Mekan
Hotel la Réserve İç Mekan
Hotel la Réserve Yerinde Yemek
Hotel la Réserve Oda Düzeni
Image More +62 fotoğraf
Hotel la Réserve
2, Avenue Du 19 Novembre Esplanade du Lac Lorraine, Gerardmer

Hotel la Réserve misafirlere Gerardmer bölgesinde, göl üzerinde, Gerardmer Kayak Merkezi ve Vosges Mountains yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel La Bresse-Hohneck ile 6,4 mi (10,3 km) ve Ballons des Vosges Nature Park ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x