Residence Jecna

Bohemia, Prag
Residence Jecna Genel
Residence Jecna Genel
Residence Jecna Genel
Residence Jecna Genel
Residence Jecna Genel
Image More +78 fotoğraf
Residence Jecna
Jecná 1635/35 Bohemia, Prag

Residence Jecna size Prag merkezinde, Eski Şehir Meydanı ve Charles Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Wenceslas Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 120-cm düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Family
Family Apartment Loft
Family
Family Apartment Prague Loft
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Castle View Suite
Room
Crystal Suite
Room
Crystal Suite Prague

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x